duminică, 19 decembrie 2010

Nechezol parti editia a doua douazecisidoi decembrie 2010

Binecunoscuta unitate de prestari servicii de alimentatie publica , Cafeteca , renumita pentru desfacerea cu amanuntul a cafelelor superioare din import , va invita la sarbatorirea nechezolului  pe data de 22 decembrie la sala de ceai dansant Cafeteca Mica ( la subsol ), incepand cu orele 20.00.
Meniul bogat va cuprinde : renumita bere Azuga la pretul de 2 lei si 25 de bani , biscuitele Eugenia la pretul de 75 de  bani , vodca Saniuta la pretul de 1 leu si 25 de bani , Pepsi ( import )  1leu si 50 de bani , coniacul Unirea la 2lei , ciocolata Rom la pretul de 75 de bani , Apa minerala Biborteni la pretul de 1leu si 25 de bani , suc (cu sirop Laurul) la pretul de 1 leu si binenteles Nechezol la pretul de 2 lei cana. Pentru ospetii simandicosi am pregatit vin de regiune superior si sampanie Zarea. Sticsurile vor fi la discretia ospetilor.
Antrenul va fi asigurat de inregistrari cu artisti indragiti si maestrii emeriti precum: Stela Enache, Mihaela Runceanu , Aurelian Andreescu , Dan Spataru si multi multi alti.
Tinuta potrivita este obligatorie: Halat de maistru, basca de strungar , cravata cu nodul mare directorial , vesta  oamenilor muncii , baticul pentru tovarase , pantaloni stofa , nu prezentati simboluri imperialiste .
Nu acceptam cabotini ,ingimfati , cetateni fara drept de vot ( sa se uite la Mihaela!) , elemente antipopulare, chemam Militia!
 La orele 22.00 dupa editia de seara a telejurnalului se va lua curentul , fiti prevazatori ...va asteptam cu drag!

5 comentarii:

 1. ioi da de unde fac eu rost de un halat de maistru?:) gata ştiu:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Injinerule tu poti veni asa...fara aifon si leptop arati ca atunci.

  RăspundețiȘtergere
 3. :)):)) eşti un drăguţ:)) dar nu am fix acasă... pe mine cum mă găseşte lumea?:))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu te cauta nimeni ...e doar in mintea ta.Vino deseara sa-ti mai faci ceva prieteni...

  RăspundețiȘtergere
 5. =)) oricum vin:) şi am şi halat:))

  RăspundețiȘtergere